Funkciók

Céges előírások alkalmazása

Az expense@work egyik legfontosabb előnye, hogy elősegíti a vállalati irányelvek betartását és kizárja a csalási és visszaélési lehetőségeket. Különböző szabályok beállításával biztosítható, hogy a felhasználók minden szükséges adatot felvigyenek, így a rendszer már a bevitelnél érvényesítheti a költségigényt vagy értesítheti a felhasználót, ha bármi probléma van az igényléssel.

Example of policy enforcement in expense@work

Testreszabható űrlapok

A felvinni kívánt adatoktól függően többfélre űrlap is beállítható az expense@work-ben.
Különböző típusokat használhatnak a felhasználók bizonyos csoportjai (például az USA –ban dolgozó alkalmazottak más űrlapot láthatnak mint az angliai kollégák), valamint az összes vagy csak néhány felhasználó számára többféle formátumot tehetünk elérhetővé a saját kezdőoldalukon.

Ukážka upraviteľných formulárov v expense@work

Magasszintű jóváhagyási folyamat

Az expense@work jóváhagyóhoz és workflow rendszere lehetővé teszi, hogy egy űrlap több jóváhagyóhoz is eljusson a szervezeten belül, különböző, előre definiálható szempontok alapján

  • A sorok tartalma alapján
  • A jóváhagyási étékhatár figyelmbe vételével
  • A projektválasztás vagy más beállítási szabályok alapján
  • Több jóváhagyási szint is alkalmazható
  • A jóváhagyó vissza is küldheti az űrlapot a feladóhoz ha valamilyen kérdés merül fel
Ukázka sledování workflow v expense@work

Jelentéskészítés

Az expense@work többféle jelentéskészítési eszközt kínál, hogy mindig a megfelelő információt kapjuk a döntéshozási folyamat során. Az egyik opció a Microsoft Reporting Services, mely lehetővé teszi a felhasználók és adminisztrátorok számára, hogy részletgazdag, valós idejű riportokat láthassanak az alkalmazáson belül.

Ukázka reportingu v expense@work

Rendszer integráció

Minden expense@work tranzakciónak van valamilyen könyvelési vonatkozása:

  • Utazási költségek
  • Saját keretből fizetett kiadások
  • Készpénz előlegek
  • Beszerzési és utazási igénybejelentések

Az expense@work biztosítja a szükséges eszközöket a kiadások és tranzakciók feladásához az expense@work megoldásból a könyvelési és más rendszerek felé. Különféle cél tranzakciók definiálásához és XML kimeneti fájl létrehozásához a rendszer főkönyvi export sablonokat használ. Ha át szeretné alakítani a kimeneti XML-t könyvelési vagy más rendszerekbe való importáláshoz, alkalmazhatja a megfelelő XSL stíluslapokat.

Ukázka integrace s jiným systémem v expense@work

Mobileszközök

A systems@work Androidos vagy iOS alkalmazásával okostelefonon online és offline is elkészíthetők a költségigénylések, amelyekhez bizonylatok képei és más dokumentumok, illetve emlékeztető hangfelvételek is csatolhatók.

Ukážka expense@work na iPhone